نی‌ نی سایت

لیست خوشمزه غذاهای نونی ایرانی: ایده های نی نی سایتی برای شام و ناهار!

دنبال یه لیست متنوع از غذاهای نونی ایرانی هستید؟ خسته شدید از برنج و دنبال یه غذای سریع و خوشمزه میگردید؟ نی نی سایت پر از تجربه های مامان های خلاقه که غذاهای نونی متنوعی رو امتحان کردن و به اشتراک گذاشتن. این پست، چکیده ای از این تجربه هاست با 21 پیشنهاد خوشمزه!

عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

این لیست شامل غذاهای ساده و دم دستی تا غذاهایی با مواد اولیه بیشتره. پس با هر سلیقه ای، میتونید یه غذای نونی خوشمزه برای خودتون و خانواده تون پیدا کنید:

  • 🌐

    کتلت:

    کلاسیک و دوست داشتنی، با سیب زمینی و گوشت چرخ کرده
  • 🌐

    کوکو سیب زمینی:

    سریع و آسون، مناسب برای یک شام عجله ای
  • 🌐

    کوکو سبزی:

    پر از عطر و طعم سبزیجات تازه
  • 🌐

    کوکو کدو:

    یه انتخاب سالم و خوشمزه با کدو سبز رنده شده
  • 🌐

    نیمرو:

    ساده ترین و سریع ترین گزینه برای صبحانه یا شام
  • 🌐

    املت:

    با گوجه فرنگی، پیاز و سبزیجات، یه انتخاب مقوی
  • 🌐

    میرزا قاسمی:

    یه غذای شمالی اصیل با بادمجان کبابی
  • 🌐

    کشک بادمجان:

    با بادمجان، کشک و گردو، یه طعم بی نظیر
  • 🌐

    یتیمچه:

    یه غذای ساده و خوشمزه با بادمجان، کدو و گوجه
  • 🌐

    عدسی:

    یه غذای مقوی و سیر کننده با عدس و سیب زمینی
  • 🌐

    حلیم بادمجان:

    با بادمجان، برنج و گوشت، یه طعم متفاوت
  • 🌐

    آش رشته:

    پر از رشته، حبوبات و سبزیجات، یه آش سنتی خوشمزه
  • 🌐

    آش جو:

    با جو، سبزیجات و گوشت (اختیاری)، یه آش مغذی
  • 🌐

    دال عدس:

    یه غذای جنوبی خوشمزه با عدس قرمز و ادویه های معطر
  • 🌐

    سوسیس تخم مرغ:

    یه گزینه راحت و سریع برای شام
  • 🌐

    الویه:

    یه سالاد خوشمزه و سیر کننده با سیب زمینی، مرغ و تخم مرغ
  • 🌐

    فلافل:

    یه غذای عربی محبوب با نخود و ادویه های مخصوص
  • 🌐

    سمبوسه:

    با گوشت چرخ کرده، سیب زمینی و سبزیجات، یه میان وعده خوشمزه
  • 🌐

    پیراشکی گوشت:

    یه غذای روسی خوشمزه با خمیر و گوشت چرخ کرده
  • 🌐

    نان و پنیر و سبزی:

    ساده و سبک، مناسب برای یه شام سبک
  • 🌐

    کلانه:

    نان محلی کردی با پیازچه و روغن حیوانی

یادتون نره که با کمی خلاقیت میتونید همین غذاها رو هم متنوع تر کنید. مثلاً به کتلتتون سبزیجات معطر اضافه کنید یا املتتون رو با قارچ و فلفل دلمه ای درست کنید.

نوش جان!






21 غذای نونی خوشمزه ایرانی به روایت نی نی سایت!

21 غذای نونی خوشمزه ایرانی به روایت نی نی سایت!

کباب تابه ای با نون

کباب تابه ای یکی از محبوب‌ترین غذاهای نونی ایرانه. خیلی‌ها تو نی نی سایت ازش تعریف کردن و گفتن سریع و آسونه. بعضی‌ها پیشنهاد دادن برای خوشمزه‌تر شدنش، یه گوجه رنده شده هم به گوشت اضافه کنین. یه نکته دیگه هم اینه که حتماً از گوشت چرخ کرده تازه استفاده کنین. بعضی مامانا هم گفتن که اگه یه کوچولو پیاز داغ به گوشت اضافه بشه، طعمش محشر میشه. خوردن کباب تابه ای با نون سنگک تازه و سبزی خوردن، یه لذت وصف نشدنی داره. البته بعضی‌ها هم با نون بربری بیشتر دوست دارن. در کل، یه غذای سریع و خوشمزه برای شب‌های شلوغ هفته است.

کوکو سبزی با نون

کوکو سبزی یه غذای سنتی و پرطرفداره که تقریبا همه دوستش دارن. تو نی نی سایت هم خیلی‌ها از دستور پخت‌های مختلف کوکو سبزی گفتن. بعضی‌ها اضافه کردن گردو و زرشک رو به کوکو پیشنهاد دادن که طعمش رو خیلی بهتر می‌کنه. برای اینکه کوکو وا نره، حتماً آب سبزی رو خوب بگیرین. بهره‌گیری از تخم مرغ تازه هم خیلی مهمه. کوکو سبزی رو میشه هم سرد و هم گرم با نون خورد. یه غذای عالی برای پیک نیک و مسافرت هم هست.

کتلت با نون

کتلت هم مثل کوکو سبزی، یه غذای اصیل ایرانیه که خیلی‌ها باهاش خاطره دارن. راز یه کتلت خوشمزه، تو مواد اولیه‌اشه. سیب زمینی و پیاز رو خوب رنده کنین و آب اضافه‌اش رو بگیرین. بعضی‌ها به کتلتشون یه کوچولو سیر هم اضافه می‌کنن. برای اینکه کتلت‌ها شکل قشنگی داشته باشن، قبل از سرخ کردن یه کم دستتون رو خیس کنین. کتلت رو با نون و خیارشور و گوجه بخورین، لذتش رو ببرین. یه غذای نوستالژیک و خوشمزه برای همه نسل‌ها.

املت با نون

املت یه غذای ساده و سریعه که هر کسی بلده درستش کنه. اما یه املت خوشمزه، یه سری فوت و فن داره. اول اینکه گوجه‌ها رو خوب تفت بدین تا آبش کشیده بشه. دوم اینکه از تخم مرغ تازه استفاده کنین. سوم اینکه اگه دوست دارین املتتون یه کم تند باشه، یه فلفل سبز هم بهش اضافه کنین. املت رو با نون تازه و پنیر فتا بخورین، یه صبحونه یا شام عالیه. یه غذای اقتصادی و سیر کننده برای روزهای پرمشغله.

میرزا قاسمی با نون

میرزا قاسمی یه غذای شمالی خوشمزه و دودی‌ایه. بادمجون‌ها رو روی آتیش کبابی کنین تا پوستشون راحت جدا بشه. گوجه‌ها رو هم کبابی کنین تا طعم دودی بگیرن. سیر رو حسابی تفت بدین تا عطرش بلند بشه. میرزا قاسمی رو با نون داغ و سیر ترشی بخورین، یه طعم بهشتی داره. این غذا، یادآور خاطرات شمال و تعطیلات خوشگله. برای خوش طعم تر شدن، کمی رب انار به آن اضافه کنید.

خوراک لوبیا با نون

خوراک لوبیا یه غذای مقوی و سیرکننده‌اس که برای فصل سرما خیلی مناسبه. لوبیا رو از شب قبل خیس کنین تا نفخش گرفته بشه. پیاز رو خوب تفت بدین و بهش ادویه بزنین. موقع پختن لوبیا، یه کوچولو رب گوجه فرنگی هم بهش اضافه کنین. خوراک لوبیا رو با نون سنگک و گلپر بخورین، یه غذای دلچسب و گرمه. یه گزینه عالی برای گیاهخواران هم هست. کمی آبلیمو بعد از پخت طعم آن را دلپذیر تر می کند.

حلیم بادمجان با نون

حلیم بادمجان یه غذای کشدار و لذیذه که با نون خیلی خوشمزه میشه. بادمجون‌ها رو سرخ کنین و بعد با پیاز داغ و سیر تفت بدین. عدس رو هم جدا بپزین و به بادمجون‌ها اضافه کنین. همه مواد رو با هم بکوبین تا یه حلیم کشدار و خوشمزه به دست بیاد. حلیم بادمجان رو با نون تافتون و کشک و نعناع داغ تزیین کنین. یه غذای مجلسی و خوش طعم برای مهمونی‌ها. برای داشتن کشک بیشتر می‌توانید قبل از سرو کمی کشک به آن اضافه کنید.

اشکنه با نون

اشکنه یه غذای ساده و محلیه که تو شهرهای مختلف ایران به روش‌های مختلفی درست میشه. پیاز رو خوب تفت بدین و بهش ادویه بزنین. آرد رو تفت بدین تا بوی خامیش گرفته بشه. سبزیجات معطر رو به اشکنه اضافه کنین. اشکنه رو با نون خشک تلیت کنین و بخورین، یه غذای گرم و نوستالژیکه. یه غذای ساده و کم هزینه برای روزهای معمولی. بعضی افراد تخم مرغ هم در آن میشکنند.

کله جوش با نون

کله جوش یه غذای سنتی و خوشمزه است که با کشک درست میشه. پیاز رو خوب تفت بدین و بهش زردچوبه بزنین. کشک رو با آب رقیق کنین و به پیاز اضافه کنین. گردو و نعناع داغ رو هم به کله جوش اضافه کنین. کله جوش رو با نون خشک تلیت کنین و بخورین، یه غذای مقوی و خوش طعمه. برای افرادی که به لاکتوز حساسیت دارند مناسب نیست. در بعضی شهرها به جای کشک از ماست استفاده می کنند.

نوشته های مشابه

کوکوی سیب زمینی با نون

کوکوی سیب زمینی یه غذای ساده و سریعه که همه دوستش دارن. سیب زمینی‌ها رو رنده کنین و آبش رو بگیرین. پیاز و تخم مرغ و ادویه رو به سیب زمینی اضافه کنین. کوکوها رو تو روغن داغ سرخ کنین. کوکوی سیب زمینی رو با نون و خیارشور و گوجه بخورین، یه شام سبک و خوشمزه. برای تنوع می‌توانید سبزیجات معطر هم به آن اضافه کنید. بعضی افراد کمی آرد هم برای انسجام بهتر به آن اضافه می کنند.

یارمه با نون

یارمه یک نوع غذای خوشمزه و مقوی ترکمنی است. این غذا از ترکیب گوشت چرخ کرده، پیاز، لپه، سبزیجات معطر و ادویه جات تهیه می شود. یارمه معمولا با نان سرو می شود و می‌تواند به عنوان یک وعده غذایی کامل و سیر کننده استفاده شود. طعم و عطر این غذا بسیار دلپذیر است و می‌تواند یک تجربه متفاوت برای ذائقه شما باشد. یارمه در مناسبت ها و جشن های ترکمن صحرا نیز تهیه و سرو می شود. اگر به دنبال یک غذای جدید و خوشمزه هستید، یارمه را حتما امتحان کنید. برای تهیه یارمه از گوشت تازه و با کیفیت استفاده کنید تا طعم بهتری داشته باشد.

سمبوسه با نون

سمبوسه یه غذای خیابانی خوشمزه و پرطرفداره که اصالتش به جنوب ایران برمیگرده. داخل سمبوسه رو میشه با سیب زمینی، گوشت، سبزیجات و ادویه های مختلف پر کرد. برای تهیه خمیر سمبوسه می تونین از نون لواش استفاده کنین. سمبوسه ها رو تو روغن داغ سرخ کنین تا طلایی و برشته بشن. سمبوسه رو با سس تند یا ماست میل کنین. این غذا یه میان وعده عالی برای عصرونه یا دورهمی های دوستانه است. اگر به فست فود علاقه دارید، سمبوسه رو حتما امتحان کنید.

فلافل با نون

فلافل یه غذای گیاهی خوشمزه و پرطرفداره که از نخود تهیه میشه. نخودها رو از شب قبل خیس کنین و بعد با پیاز، سیر، ادویه و سبزیجات چرخ کنین. فلافل ها رو تو روغن داغ سرخ کنین تا طلایی و برشته بشن. فلافل رو با نون پیتا، ترشی، سس تند و سبزیجات سرو کنین. این غذا یه گزینه عالی برای گیاهخواران و افرادیه که به دنبال یه غذای سالم و مقوی هستن. فلافل رو میشه به راحتی تو خونه تهیه کرد و از طعم بی نظیرش لذت برد. برای داشتن فلافل ترد و خوشمزه، از نخودهای خشک با کیفیت استفاده کنید.

کوکوی کدو با نون

کوکوی کدو یه غذای ساده و خوشمزه است که با کدو سبز، تخم مرغ و ادویه تهیه میشه. کدوها رو رنده کنین و آبش رو بگیرین. پیاز، تخم مرغ، آرد و ادویه رو به کدو اضافه کنین. کوکوها رو تو روغن داغ سرخ کنین. کوکوی کدو رو با نون و ماست سرو کنین. این غذا یه گزینه عالی برای یه شام سبک و سالم است. برای طعم بهتر می‌توانید کمی جعفری خرد شده هم به آن اضافه کنید.

تخم مرغ آبپز با نون

تخم مرغ آبپز یه غذای ساده و مقوی است که برای صبحانه یا میان وعده خیلی مناسبه. تخم مرغ ها رو تو آب جوش بذارین و بعد از چند دقیقه آبکش کنین. تخم مرغ آبپز رو با نون، پنیر و خیار سرو کنین. این غذا یه گزینه عالی برای افرادیه که به دنبال یه غذای سریع و سیر کننده هستن. برای داشتن تخم مرغ آبپز خوشمزه، از تخم مرغ های تازه استفاده کنید. می‌توانید کمی نمک و فلفل هم روی تخم مرغ بپاشید. ساده ترین و سریعترین غذا برای مواقعی که وقت ندارید.

سیب زمینی سرخ کرده با نون

سیب زمینی سرخ کرده یه غذای فست فودی خوشمزه و پرطرفداره. سیب زمینی ها رو به صورت خلالی برش بزنین و تو روغن داغ سرخ کنین. سیب زمینی سرخ کرده رو با نون، سس کچاپ و سس مایونز سرو کنین. این غذا یه گزینه عالی برای یه دورهمی دوستانه یا یه شب فیلم دیدن است. برای داشتن سیب زمینی سرخ کرده ترد و خوشمزه، از سیب زمینی های مخصوص سرخ کردن استفاده کنید. قبل از سرخ کردن سیب زمینی ها، اونها رو تو آب سرد بذارین. بیشتر بچه ها عاشق سیب زمینی سرخ کرده هستند.

نرگسی با نون

نرگسی یه غذای ساده و خوشمزه است که با اسفناج و تخم مرغ تهیه میشه. اسفناج ها رو تفت بدین و بعد تخم مرغ ها رو بهش اضافه کنین. نرگسی رو با نون سرو کنین. این غذا یه گزینه عالی برای یه شام سبک و مقوی است. برای طعم بهتر می‌توانید کمی سیر هم بهش اضافه کنید. نرگسی یه غذای سریع و آسونه که تو وقت کم می تونین درستش کنین. این غذا سرشار از آهن است و برای کم خونی مفیده.

دلمه برگ مو با نون

دلمه برگ مو یه غذای سنتی و خوشمزه است که با برگ مو، برنج، گوشت چرخ کرده و سبزیجات تهیه میشه. برگ موها رو تو آب جوش بذارین تا نرم بشن. مواد میانی دلمه رو آماده کنین و داخل برگ موها بپیچین. دلمه ها رو تو قابلمه بچینین و با آب و رب گوجه فرنگی بپزین. دلمه برگ مو رو با نون سرو کنین. این غذا یه گزینه عالی برای مهمونی ها و دورهمی هاست. دلمه برگ مو رو میشه به صورت سرد و گرم سرو کرد.

کوکو بادمجان با نون

کوکو بادمجان یه غذای خوشمزه و گیاهیه که با بادمجان، تخم مرغ و ادویه تهیه میشه. بادمجان ها رو کبابی یا سرخ کنین و بعد له کنین. تخم مرغ، آرد و ادویه رو به بادمجان اضافه کنین. کوکوها رو تو روغن داغ سرخ کنین. کوکو بادمجان رو با نون و ماست سرو کنین. این غذا یه گزینه عالی برای یه شام سبک و خوشمزه است. می‌توانید کمی گردو خرد شده هم به مواد کوکو اضافه کنید.

یتیمچه با نون

یتیمچه یه غذای ساده و خوشمزه است که با بادمجان، کدو، گوجه فرنگی و پیاز تهیه میشه. همه مواد رو نگینی خرد کنین و با هم تفت بدین. بهش آب و ادویه اضافه کنین و بذارین تا بپزه. یتیمچه رو با نون سرو کنین. این غذا یه گزینه عالی برای یه شام گیاهی و کم هزینه است. یتیمچه یه غذای اصیل ایرانیه که تو شهرهای مختلف به روش های مختلفی درست میشه. برای طعم بهتر می‌توانید کمی نعناع خشک هم به آن اضافه کنید.

پنیر و گردو با نون



لیست غذاهای نونی ایرانی – خلاصه نی نی سایت

لیست غذاهای نونی ایرانی – خلاصه تجربه ها در نی نی سایت

پنیر و گردو یه میان وعده یا صبحانه ساده و مقوی است. پنیر و گردو رو با نون سرو کنین. میتونین از انواع مختلف پنیر مثل پنیر فتا، پنیر تبریز یا پنیر لیقوان استفاده کنین. این یه گزینه سریع و آسونه برای زمانی که وقت زیادی ندارین. پنیر و گردو سرشار از پروتئین و چربی های سالم هست. میتونین برای طعم بهتر، کمی سبزی خوردن هم کنارش بذارین. یه انتخاب عالی برای یه میان وعده سالم برای بچه ها.


کتلت

کتلت یکی از محبوب‌ترین غذاهای نونی ایرانی است که با گوشت چرخ کرده، سیب زمینی و پیاز رنده شده تهیه می‌شود. بیشتر کاربران نی نی سایت پیشنهاد می‌کردند برای خوشمزه‌تر شدن کتلت، کمی سبزی معطر خرد شده (مانند جعفری) به آن اضافه کنید. برای جلوگیری از چسبیدن کتلت به تابه، از تابه نچسب استفاده کنید و شعله را ملایم نگه دارید. برای سبک تر شدن کتلت میتونید مقداری آرد نخودچی استفاده کنید. برخی هم بجای سیب زمینی خام از پوره سیب زمینی پخته استفاده میکردند. ادویه کاری و زردچوبه طعم کتلت را بهتر می کند. برای جلوگیری از وا رفتن کتلت آب سیب زمینی رنده شده را بگیرید.

کوکو سیب زمینی

کوکو سیب زمینی یک غذای ساده و سریع است که با سیب زمینی آب پز یا خام رنده شده، تخم مرغ و ادویه تهیه می‌شود. اکثر مادران در نی نی سایت برای تنوع، به کوکو سیب زمینی سبزیجات خرد شده مانند پیازچه و شوید اضافه می‌کردند. اضافه کردن کمی آرد سوخاری به مخلوط کوکو باعث می‌شود انسجام بهتری پیدا کند و در هنگام سرخ شدن از هم نپاشد. می‌توانید با بهره‌گیری از قالب های مختلف کوکو را در شکل های متفاوتی بپزید. اضافه کردن زرشک به کوکو سیب زمینی طعم آن را بهتر میکند. می‌توانید مقداری پیاز داغ هم به مواد کوکو اضافه کنید. برای رژیمی شدن کوکو آن را در فر بپزید.

کوکو سبزی

کوکو سبزی از مخلوط سبزی‌های معطر (مانند تره، جعفری، شوید و گشنیز)، تخم مرغ و ادویه تهیه می‌شود. بسیاری از کاربران نی نی سایت برای خوش طعم شدن کوکو سبزی، کمی گردو و زرشک به آن اضافه می‌کردند. برای اینکه کوکو سبزی پف کند، می‌توانید از کمی بکینگ پودر استفاده کنید. کوکو سبزی را می توان در فر هم پخت. اگر کوکو سبزی شما شل است میتوانید کمی آرد به آن اضافه کنید. برای تهیه یک کوکوی مجلسی از سبزی کوکوی خشک استفاده کنید. اضافه کردن پیاز داغ به کوکو سبزی باعث خوشمزه تر شدن آن می شود.

املت

املت یک غذای سریع و آسان است که با تخم مرغ و گوجه فرنگی تهیه می‌شود. در نی نی سایت، املت با سوسیس، قارچ و فلفل دلمه ای نیز طرفداران زیادی داشت. برای خوش طعم شدن املت، از ادویه جات مختلف مانند فلفل سیاه، زردچوبه و آویشن استفاده کنید. اضافه کردن کمی رب گوجه فرنگی به املت رنگ و طعم بهتری می دهد. املت را می‌توانید با نان بربری یا سنگک نوش جان کنید. برای تهیه املت رژیمی از روغن کمتری استفاده کنید. اگر می خواهید املت شما پفکی شود سفیده تخم مرغ را جداگانه بزنید و بعد به زرده اضافه کنید.

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی یک غذای شمالی خوشمزه است که با بادمجان کبابی، گوجه فرنگی، سیر و تخم مرغ تهیه می‌شود. بیشتر کاربران نی نی سایت معتقد بودند که بهره‌گیری از بادمجان دودی، طعم میرزا قاسمی را بی‌نظیر می‌کند. برای خوشرنگ شدن میرزا قاسمی، می‌توانید از کمی رب گوجه فرنگی استفاده کنید. میرزا قاسمی را با نان تازه و سبزی خوردن میل کنید. تخم مرغ را در آخر به میرزا قاسمی اضافه کنید تا طعم آن حفظ شود. می‌توانید از فلفل سبز تند هم در میرزا قاسمی استفاده کنید. میرزا قاسمی را با پیاز داغ هم میتوانید درست کنید.

نرگسی

نرگسی یک غذای ساده و مقوی است که با اسفناج و تخم مرغ تهیه می‌شود. بسیاری از مادران در نی نی سایت، به نرگسی کمی پیاز داغ و سیر اضافه می‌کردند تا طعم آن بهتر شود. می‌توانید با اضافه کردن قارچ به نرگسی طعم آن را متفاوت کنید. نرگسی را با نان و ماست میل کنید. برای نرگسی می‌توانید از اسفناج فریز شده هم استفاده کنید. ادویه هایی مثل زردچوبه و فلفل سیاه طعم نرگسی را بهتر میکنند. تخم مرغ ها را بعد از پخت اسفناج اضافه کنید.

نیمرو

نیمرو ساده‌ترین غذای نونی است که با تخم مرغ و روغن تهیه می‌شود. در نی نی سایت، نیمرو با کره، سوسیس و پنیر پیتزا نیز طرفداران زیادی داشت. برای اینکه نیمرو خوشمزه‌تر شود، از ادویه جات مختلف مانند فلفل سیاه، پودر سیر و آویشن استفاده کنید. برای پخت نیمرو از تابه نچسب استفاده کنید. می‌توانید روی نیمرو کمی سبزیجات معطر هم بریزید. نیمرو را با نان تست هم میتوانید میل کنید. برای اینکه زرده تخم مرغ سفت نشود نیمرو را با حرارت ملایم بپزید.

کشک بادمجان

کشک بادمجان یک غذای خوشمزه و مقوی است که با بادمجان، کشک، سیر و پیاز تهیه می‌شود. اکثر کاربران نی نی سایت معتقد بودند که بهره‌گیری از نعناع داغ فراوان، طعم کشک بادمجان را عالی می‌کند. برای تزیین کشک بادمجان، می‌توانید از گردو خرد شده، پیاز داغ و نعناع داغ استفاده کنید. کشک بادمجان را با نان سنگک و سبزی خوردن میل کنید. به جای سرخ کردن بادمجان ها میتوانید آنها را کبابی کنید. می‌توانید از کشک محلی هم برای تهیه کشک بادمجان استفاده کنید. اضافه کردن گردو به کشک بادمجان طعم آن را بهتر می کند.

حلیم بادمجان

حلیم بادمجان یک غذای مقوی و لذیذ است که با بادمجان، عدس، برنج و گوشت تهیه می‌شود. در نی نی سایت، حلیم بادمجان با کشک، پیاز داغ و نعناع داغ نیز طرفداران زیادی داشت. برای اینکه حلیم بادمجان کشدار شود، باید آن را به خوبی بکوبید. حلیم بادمجان را با نان تازه و سبزی خوردن میل کنید. از گوشت گردن برای تهیه حلیم بادمجان استفاده کنید. حلیم بادمجان را با حرارت کم بپزید. می‌توانید مقداری روغن حیوانی هم به حلیم بادمجان اضافه کنید.

آش رشته

آش رشته یکی از محبوب‌ترین آش‌های ایرانی است که با رشته آش، حبوبات، سبزی آش و کشک تهیه می‌شود. بسیاری از مادران در نی نی سایت، برای خوش طعم شدن آش رشته، از پیاز داغ فراوان و نعناع داغ استفاده می‌کردند. برای تزیین آش رشته، می‌توانید از کشک، نعناع داغ و پیاز داغ استفاده کنید. آش رشته را با نان میل کنید. بهتر است آش رشته را با کشک محلی میل کنید. می‌توانید از سیر داغ هم در آش رشته استفاده کنید. برای خوشرنگ شدن آش رشته از زردچوبه استفاده کنید.

آش جو

آش جو یک آش سنتی و مقوی است که با جو، حبوبات، سبزی آش و گوشت یا قلم تهیه می‌شود. اکثر کاربران نی نی سایت معتقد بودند که بهره‌گیری از کشک و نعناع داغ، طعم آش جو را دلپذیرتر می‌کند. برای تزیین آش جو، می‌توانید از کشک، نعناع داغ و پیاز داغ استفاده کنید. آش جو را با نان میل کنید. می‌توانید از قلم گاو برای تهیه آش جو استفاده کنید. برای خوشمزه تر شدن آش جو از سبزیجات تازه استفاده کنید. آش جو را با حرارت کم بپزید.

کلانه

کلانه یک نان محلی کردی است که با خمیر، پیازچه، روغن حیوانی و گیاهان معطر تهیه می‌شود. در نی نی سایت، طرز تهیه‌های متنوعی از کلانه وجود داشت که در برخی از آن‌ها از گوشت چرخ کرده نیز استفاده می‌شد. کلانه را معمولا با دوغ محلی سرو می‌کنند. برای تهیه کلانه از آرد سبوس دار استفاده کنید. می‌توانید کلانه را در فر هم بپزید. برای تهیه کلانه می‌توانید از روغن زیتون هم استفاده کنید. کلانه را به صورت داغ میل کنید.

پیراشکی گوشت

پیراشکی گوشت یک نوع نان شکم پر است که با خمیر، گوشت چرخ کرده، پیاز، قارچ و فلفل دلمه ای تهیه می‌شود. بسیاری از مادران در نی نی سایت، پیراشکی گوشت را به عنوان یک میان وعده یا غذای سبک برای کودکان خود تهیه می‌کردند. برای خوش طعم شدن پیراشکی گوشت، می‌توانید از ادویه جات مختلف مانند پودر سیر، آویشن و فلفل سیاه استفاده کنید. پیراشکی گوشت را هم میتوانید در فر بپزید و هم سرخ کنید. می‌توانید داخل پیراشکی گوشت پنیر پیتزا هم بریزید. خمیر پیراشکی را نازک پهن کنید. برای تهیه پیراشکی گوشت میتوانید از خمیر آماده هم استفاده کنید.

سمبوسه

سمبوسه یک نوع غذای جنوبی است که با نان لواش، سیب زمینی، پیاز و ادویه های تند تهیه می‌شود. اکثر کاربران نی نی سایت معتقد بودند که بهره‌گیری از ادویه های تند، سمبوسه را خوشمزه‌تر می‌کند. برای جلوگیری از روغن زیاد سمبوسه، آن را در روغن داغ و به مدت کوتاه سرخ کنید. سمبوسه را با سس تند سرو کنید. می‌توانید داخل سمبوسه گوشت چرخ کرده هم بریزید. برای تهیه سمبوسه از نان لواش تازه استفاده کنید. سمبوسه را بعد از سرخ کردن روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

فلافل

فلافل یک غذای خاورمیانه ای است که با نخود، پیاز، سیر و ادویه جات تهیه می‌شود. در نی نی سایت، فلافل با ترشی، سس انبه و سبزیجات تازه سرو می‌شد. برای اینکه فلافل پوک و سبک شود، نخود را به مدت طولانی خیس کنید و از کمی بکینگ پودر استفاده کنید. فلافل را با نان پیتا یا باگت سرو کنید. می‌توانید از جعفری خرد شده هم در فلافل استفاده کنید. برای طعم بهتر فلافل از ادویه کاری استفاده کنید. برای تهیه فلافل از نخود خام استفاده کنید.

کوکوی باقلا

کوکوی باقلا یک نوع کوکوی خوشمزه و مقوی است که با باقلای تازه یا خشک، تخم مرغ، سبزیجات معطر و ادویه جات تهیه می‌شود. بسیاری از مادران در نی نی سایت، کوکوی باقلا را به عنوان یک غذای گیاهی سالم و خوشمزه معرفی می‌کردند. برای خوش طعم شدن کوکوی باقلا، می‌توانید از سیر، پیازچه و شوید استفاده کنید. کوکوی باقلا را با نان ماست میل کنید. می‌توانید از باقلای فریز شده هم برای تهیه کوکوی باقلا استفاده کنید. برای تهیه کوکوی باقلا از باقلا سبز استفاده کنید. کوکوی باقلا را با حرارت کم بپزید.

تست فرانسوی (فرنچ تست)

تست فرانسوی یا فرنچ تست یک صبحانه یا عصرانه خوشمزه است که با نان تست، تخم مرغ، شیر و شکر تهیه می‌شود. در نی نی سایت، تست فرانسوی با میوه های تازه، عسل و مربا سرو می‌شد. برای اینکه تست فرانسوی خوش طعم شود، می‌توانید از وانیل، دارچین و جوز هندی استفاده کنید. تست فرانسوی را با چای یا قهوه میل کنید. می‌توانید تست فرانسوی را در فر هم بپزید. برای تهیه تست فرانسوی از نان تست باکیفیت استفاده کنید. تست فرانسوی را به صورت داغ میل کنید.

نان سیر

نان سیر یک پیش غذای خوشمزه است که با نان باگت، سیر، کره و جعفری تهیه می‌شود. بسیاری از کاربران نی نی سایت، نان سیر را به عنوان یک همراه غذا در کنار پیتزا و پاستا سرو می‌کردند. برای اینکه نان سیر خوش طعم شود، می‌توانید از پنیر پارمسان و آویشن استفاده کنید. نان سیر را با سوپ یا سالاد میل کنید. می‌توانید از نان تست هم برای تهیه نان سیر استفاده کنید. برای تهیه نان سیر از سیر تازه استفاده کنید. نان سیر را در فر یا تابه گرم کنید.

بورک

بورک یک نوع شیرینی یا غذای ترکی است که با خمیر یوفکا و مواد میانی مختلف مانند گوشت، پنیر، اسفناج یا سیب زمینی تهیه می‌شود. در نی نی سایت، بورک با طعم های مختلف طرفداران زیادی داشت. برای اینکه بورک خوش طعم شود، می‌توانید از ادویه جات مختلف و سبزیجات معطر استفاده کنید. بورک را با چای یا قهوه میل کنید. می‌توانید از خمیر فیلو هم برای تهیه بورک استفاده کنید. بورک را با مواد میانی دلخواه پر کنید. بورک را در فر بپزید تا طلایی شود.

دلمه برگ مو

دلمه برگ مو یک غذای سنتی و خوشمزه است که با برگ مو، برنج، گوشت چرخ کرده، سبزیجات معطر و ادویه جات تهیه می‌شود. اکثر مادران در نی نی سایت معتقد بودند که بهره‌گیری از آبغوره و شکر، طعم دلمه برگ مو را ملس و لذیذ می‌کند. برای اینکه دلمه برگ مو خوش طعم شود، باید آن را به آرامی و با حرارت کم بپزید. دلمه برگ مو را با ماست سرو کنید. می‌توانید از برگ موی فریز شده هم برای تهیه دلمه برگ مو استفاده کنید. برای تهیه دلمه از برگ های تازه و جوان استفاده کنید. برای طعم بهتر دلمه از سبزیجات معطر تازه استفاده کنید.

یتیمچه

یتیمچه یک غذای ساده و سنتی است که با بادمجان، گوجه فرنگی، پیاز و سیب زمینی تهیه می‌شود. در نی نی سایت، یتیمچه به عنوان یک غذای سالم و اقتصادی معرفی می‌شد. برای اینکه یتیمچه خوش طعم شود، می‌توانید از ادویه جات مختلف مانند زردچوبه، فلفل سیاه و آویشن استفاده کنید. یتیمچه را با نان میل کنید. می‌توانید یتیمچه را با برنج هم میل کنید. برای تهیه یتیمچه از بادمجان کبابی هم میتوانید استفاده کنید. یتیمچه را با حرارت کم بپزید تا آب آن کشیده شود.

نمایش بیشتر

یک دیدگاه

  1. این غذاها رو میشه خیلی ساده تر هم درست کرد، مثلا کوکوی سبزی رو میتونین با پودر سبزیجات خشک امتحان کنین یا تو میرزاقاسمی به جای بادمجون کبابی از بادمجون سرخ شده استفاده کنین و طعمش رو با کمی سیر تازه قوی تر کنین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا